Producten

Wat is B-keus witgoed?

B-keus producten zijn nieuwe apparaten die een kleine cosmetische beschadiging hebben, zoals een krasje of deukje. Ze functioneren perfect, maar worden tegen een lagere prijs aangeboden vanwege de schade.

Zijn B-keus apparaten betrouwbaar?

Ja, alle B-keus apparaten zijn volledig functioneel en worden geleverd met garantie. Ze zijn technisch in nieuwstaat, alleen met een klein schoonheidsfoutje, waardoor ze veel voordeliger zijn.

Krijg ik garantie op B-keus producten?

Ja, alle B-keus producten bij ZKwitgoed worden geleverd met inruil of fabrieksgarantie, afhankelijk van het gekozen product.

Verzending en Levering

Hoe snel worden producten geleverd?

We streven ernaar om bestellingen binnen 1-5 werkdagen te leveren, afhankelijk van de beschikbaarheid en je locatie. Bij spoed kunnen we altijd even overleggen.

Leveren jullie door heel Nederland?

Ja, wij leveren door heel Nederland. Neem contact met ons op voor de exacte bezorgmogelijkheden in jouw regio.

Betalingen

Welke betaalmethodes accepteren jullie?

Wij accepteren betalingen via iDeal, bankoverschrijvingen en contante betalingen bij afhalen. Voor specifieke wensen kun je altijd contact met ons opnemen.

Bieden jullie extra kortingen aan bij combi-deals?

Ja, bij de aankoop van 3 of meer producten kun je vaak profiteren van extra kortingen, afhankelijk van de producten. Neem contact op voor onze actuele combi-deals.

Hoe kan ik een kortingscode gebruiken?

Tijdens het afrekenen kun je een kortingscode invoeren. De korting wordt direct verrekend op je totaalbedrag. Heb je problemen? Neem dan gerust contact op.